Skillnad

Oj nu har man varit ledig i många dagar så skönt så. Det har blivit mycket gjort här. I fredags hjälpte Nicke mig med att hämta sten, tack för det Nicke! Sen kom syster o barn in och grillade trevlig trevligt.

I lördags körde jag o Jocke och köpte träd, sen la vi sten o planterade, blev så himla fint där bak, ja vilken skillnad men så lite kan göra så mycket. Sen kom Syster in o vi kollade melodifestivalen. Norge var ju inte min favorit precis, tyckte faktiskt synd om Malena hon var värd en bättre placering tycker jag.

Jaja nu är det ny vecka nya tag igen, går snabbt nu till semestern bara 10 veckor kvar =)

Långledig

Helgen som gått har varit bra! I fredags var vi hos stora sis spelade kort o såg på hockeyn. I lördags var vi hos Ina o Johan åt gott spelade kort satt o tjabbade så klockan blev 2,30 när vi gick hem. Mycket trevligt var det för vi träffas inte så ofta fast vi bor grannar. Vi har även hunnit med massor i trädgården, lagt sten planterat dragit upp en buske, det blev jätte fint. Nu ska jag bara jobba imorgon med sen är jag ledig till måndag. Jag tog bort min helg o det är så skönt för nu blir jag långledig så gött. Ha det bra i solen =)

RSS 2.0