Längesen

Ja det var ett tag sen jag var här, o det har hänt en del. Pappa blev sjuk o inlagd på sjukhuset, när han kom hem blev hans bror så sjuk att hans liv inte gick o rädda. Så det har varit mycket att fixa o greja med men vi har varit många som hjälpts åt.
Denna veckan har det varit riktigt jobbigt vi har kräksjukan på jobbet o gissa vad jo då jag fick det, så äckligt. Man har inte mycket val när man jobbar i vården man får snällt gå dit. Men jag hade tur för jag var fri när jag blev sjuk så jag slapp karensen. Helgen blir lugn ska bara vara hemma fast på söndag ska vi till pappa o börja packa han ska snart flytta in till stan skönt . Det var allt för denna gång trevlig helg!!


Kul jul o nyår

Så då var julen över för denna gång! Men vad kul det har varit, vi har träffat Fredde o Emms jätte mycket. Julafton tillbringade vi hos storasyster mycket trevlig,o nyår var vi här, med härliga människor från Stockholm o systerstor o man Lotta o Mange Nicke o min familj . Det har blivit sena kvällar med mycket spel o skratt. Jeppe har o är i Frankrike o åker skidor så han har vi inte sett mycket av. JA nu är det snart vardag igen skönt på ett vis. På söndag åker Fredde o Emms till Norpan igen veckorna går fort när man har kul. Imorgon fyller Svärfar o Alice år grattis till er båda! Då ska vi på 1-årskalas. Det är 2009 vart tar tiden vägen den springer iväg!! God fortsättning o en stor KRAM till er alla


RSS 2.0