Advent

Så nu har man städat pyntat o allt som hör adventen till, så mysigt blev det. Imorgon bär det av till Norrköping ska bli så jäkla kul o träffa Fredde o Emms. Mamma o Boris ska oxå hänga med, mor har lagat maten till fredag mm gott det lovar jag! På lördag ska vi in till stan o kolla julskyltningen i Norrköping där är massor av affärer o gallerior lite annat än här hemma tror jag. Ha en bra 1:a advent alla där ute!

Lyckat

Vilken kväll! Helt fantastikt kul, vi var i Nosaby o spelade in en skiva så jäkla kul, det blev Rudolf o jag såg mamma kyssa tomten. Efter det var vi hos lillasyster o gott (julmat) o go dricka till det. Sen hade vi norskkareoke det kan jag rekommendera. Alla bjöd på sig själva. Sen vid 23,30 drog vi in till stan o det var mindre kul, så vi åkte hem redan kl 01 skönt idag att det inte blev så sent. Tack till alla som var men o gjorde kvällen så lyckad! =)

UV

Var på uv med Ville idag,jag blev mycket glad! Ville har utvecklats mycket o det vet jag redan, han är duktigt i skolan men tyvärr är det så att han kan mer än presterar där bor en liten latmask i han. Nu har han lovat att han ska skärpa sig för han vet att han kan få upp betygen bara genom att ta hem läxor o plugga inför prov,då kan han få några VG hade varit bra. Han vill läsa inom energi bygg eller vvs o idag är det högre intag på dom utbildningarna. Nå väl snart helg igen imorgon ska vi ha restaurang kväll på Skärdal med boende o anhöriga, trerätters står på menyn =) så det blir ett lång pass imorgon för min del. Men sen jobbar jag bara måndag mellan 16-20,30 sen är jag ledig en vecka o då ska här adventas. På lördag är tjejfest längtar längtar. Nästa helg bär det av till Norrköping längtar till det med. Så nu har man 2 helger o se framemot. Jaha gott folk det var allt för idag ha det bäst o trevlig helg =)

Fint

Oj nu är denna helg oxå över,men det har blivit mycket gjort. I fredags var det ju fest på jobbet trevligt trevlig! Det blev inte så sent för vi hade bestämt att vi skulle fixa här hemma, o det är gjort så fint det blev, fräscht rent o en ny sängkammare. Ville rum blev oxå jätte bra, lite mer ungdomligt.Så nu är det bara resten som ska städas o göras klart det går snabbt till advent.

Vinprovning

Mår som en skit just nu, är bomb förkyld o hostig,jobbig är var det är. Imorgon är det änligen fredag igen, det innebär att vi ska ha kul på jobbet,ost o vinprovning står på menyn, ska bli spännade vi får prova 5 sorters vin o ost o kex till det, när det är klart blir vi bjudna på paj med tillbehör en liten annorlunda julklapp bättre än en biocheck men jag tror vi får det med. På lördag kommer det att vara full rulle här hemma tapetsera o måla + byta rum det ska bli skönt. Så nu har man o göra denna helgen med. Nu hoppas jag bara att förkylningen släpper....


Fest

Har varit en lugn o skön helg! Amanda var här ikväll o vi planera inför vår fest den 22:e, det kommer att bli överaskande o jätte roligt. Alltid kul när det händer något. Jaha så var det en ny jobbe vecka igen inte klokt vad det går fort, ingen fridag denna veckan heller, mycket just nu men inte värre än man fixar det. Vi ska försöka hinna med o göra om lite här hemma med hade hoppats på det innan jul men jag vet inte om tiden räcker till. Ska byta rum Ville ska ner o vi ska upp,men då måste man ju ha ny färg o nya tapeter är ju ett tag sen det byttes ut, så det kan vara på tiden. Roligt med nytt o fräscht. Ha en bra vecka där ute!


Trött

Ja trött är vad jag är just nu. Mycket på jobbet plus att jag har jobbat o ska jobba hela veckan är inte ledig förrän på söndag. Jocke o Ville ska på rally på lördag o då tänkte jag att då kan man lika bra jobba o få lite extra tid. Sen har vi bestämt att vi ska bara slappa hela lördagen när vi alla är hemma, skönt. Mycket just nu med allt, vi ska ha ost o vin provning nästa fredag med jobbet istället för julklapp valde vi det o det ska bli mycket trevligt. Helgen efter är det fest hos lilla syster o det ska bli jätte kul, vi ska planera på söndag =) sen bär det av till Norrköping 1:a advent o jag längtar redan. Ja sen är det snart jul o så kul! Det var allt för denna gång ha det bäst!!

jobb

Så var denna mycket trevliga helg till ända,helt galet vad en helg går fort. Har träffat både Fredde o Emms Jeppe har oxå varit hemma hela helgen =) .Kalaset var mycket trevligt. Nu vankas jobb hela veckan, det går bra för jag trivs jätte bra på mitt jobb. Alltså ny vecka med nya tag.

Helg

Igår kom Fredde o Emms hem, Vi  åt en god middag o alla mina pojkar var med =) efter middagen spelade vi spel o hade jätte trevligt, blev sent innan vi kom i säng. Men vad gör det vi träffas ju inte så värst ofta man har mycket o prata om. Ikväll är det fest ska bli kul. Måste berätta att Sven min pappa körde o krockade igår. Han kasade av vägen o rätt in i ett träd, det kunde gått riktigt illa han klarade sig o bilen blev skrot. Ha det fint

RSS 2.0