Jobba

Nu har snart ännu en vecka gått o hela februari med inte klokt vad det går fort. Faktiskt börja jag längta till våren o man kan vara ute sitta i uterummet mm längtar. Helgen som kommer ska jag jobba är ett måste fast man inte är särskilt sugen på det. Helg efter är det fest hos min kollega desto roligare!  O sen den 20 mars sticker vi till Norrköping o vad jag längtar efter Fredde o Emms alltid lika kul o träffas, Nicke ska kanske med följa med. Nä nu ska jag krypa ner ska upp tidigt för Ville ska till Hestra med skolan o dom åker kl 6,15 ha det fint =)

Utmaning



Det blev Emms,  hon är en värsta go tjej min svärdotter Freddes flickvän super tjej med andra ord. Jag gillar henne jätte mycket.


Begravning

Idag har det varit begravning för min farbror. Lugn o fridfull. Efter var vi här hos mig o drack kaffe jag o Pajjan hade gjort goda smörgåsar till det.  idag fyller gubben min år men han är inte hemma han konkar runt i vårt avlånga land med sin lastbil, så ikväll bär det av till pappa hans flyttlass går av staplen på lördag så det är bara o fortsätta packa ner o hjälpa han. Ska bli skönt när han kommer närmare stan, känns som det är på fel håll när man kör till han nu. Imorgon vankas jobb igen o torsdag med sen tog jag ledigt på fredag så gött att vara långledig, jag känner att jag behöver det nu. Det var allt jag hade o bjuda på.

RSS 2.0