Besök

Ja då är snart denna vecka gjord, skönt är det. Imorgon är det äntligen fredag o då kommer Fredde o Emms hem. Det är lika roligt varje gång, blir ju inte så ofta man träffas.På lördag ska vi på 20-årskalas till Linnea ska bli trevlig. Imorgon ska jag på medarbetarsamtal o säga vad jag tycker om mitt jobb o jobbarkompisarna, men oftas är det bra. Ha en trevlig helg alla för det ska jag ha!!  

Jaha då ...

Jaha då är det en ny arbetsvecka! Jag är bara ledig på onsdag lite tråkigt för det är ju lov för V. Men det får man ta. På onsdag ska jag med syster till Ikea alltid kul o komma dit! Min stora grabb ringde idag =) han gjorde en tentan som han inte trodde han klarade men det gjorde han. Grattis till det F du är super duktigt! Förresten kommer F o E hem på fredag o jag längtar vi träffas inte så ofta dom bor i Norrrköping o det är en bit o köra, men vi ska dit till 1:a advent. Läste om rånet på A-livs idag butiksägaren hade blivit hotad med pistol, fy vilken upplevelse hemskt, men han jobbade när jag var o handlade.   

Rån

Söndag o jag sitter o läser tidningen det första jag läser att det har varit rån i VÅR matbutik kl 7 i morse. Fy det är fruktansvärt, en av butiksägarna var själv när det hände,den stackaren mår säkert super dåligt. Man kan undrar var det ska barka hän i vårt samhälle!Det har varit mycket rån här omkring på sistånde. Igår hade jag en mycket trevlig kväll med go mat o trevlig sällskap, skönt att vi skulle ställa tebax tiden det är mycket värt när man är ledig. Ha en bra söndag mina tankar finns hos personalen på  A-livs.

Ledig

Så nu har man gjort helgen så skönt när det är gjort! Igår var syster stor o man här vi hade en trevlig kväll men kortspel, riktigt kul! Har sovit dåligt V var ute sen är det så att jag kan inte sova förrän han är hemma. Jag ringde till en vikarie som skulle börja kl 16 o frågade om han ville börja kl 14 o vilken tur jag hade då, jag gick hem kl 14 stor skillnad om ska vara på jobbet till kl 16. Nu ska jag hålla helg slappa en stund på soffan o sen ska jag laga en riktigt god middag till familjen.   

Helg

Jaha nu har man gjort ännu en dag på jobbet! Går jätte bra för vi är 4 inne på dagen o jobbar, så skönt ingen stress o man får mer tid till pensionärerna, det vaderar man mycket, vi är ju där får dom. Imorgon ska jag jobba 7-16 sen tog jag ledigt på söndag, för att få lite tid tillsammans med familjen. J kör på söndag igen o kommer troligtvis inte hem förrän på onsdag om vi har tur! Det blir en lugn o skön helg.

Tack

Tusen tack Mandis för du har gjort denna blogg till mig! Den är ju jätte fin!  Då innebär detta att jag måste börja blogga, en kul grej. Japp vi får väl se hur det går.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0