21 år

Idag är det 21 års sedan jag fick Jeppe. Ja tiden går fort. Grattis på din dag.  Har precis pratat med han o han är sjuk tråkigt. Jag hoppas din dag blir bra ändå. Tänk vad stora barn man har, man har svårt att fatta det, det känns inte som det var längsedan man fick dom, fast det är ett tag sedan. 
        
                                                                                                         Grattis Jeppe!!

23 år

Ja tänk vad tiden går fort! Det är 23 år sedan jag fick Fredde. Man minns det som igår. Jag hoppas du får en bra dag Fredrik, vi har ju redan gratuletat det gjorde vi i påskas. Känns lite konstigt att inte få vara med o fira men som ni redan vet bor han 40 mil hemifrån. Veckan som har gått har varit intensiv med jobb , möte o utbildning i HLR, det var riktigt bra! Helgen som är på intågande ska jag vara LEDIG en hel helg det var längesedan jag var det. Konfirmation för brors pojk på lördag ska vi på sen ska helgen vara lugn. Grattis grattis Fredrik!!

Trevligt

Jaha så var påsken över för denna gång! Den har varit mycket trevlig, tack alla som var här. Extra kul var det för Fredde o Emms var hemma alltid lika skoj att träffas, fast jag har jobba nästan hela påsken fick vi ändå roligt. Tyvärr går tiden förfort. Denna vecka innebär mycket på jobbet imorgon har vi anhörigträff o det brukar vara trevligt. Men först ska jag jobba o efter det ska jag på uv med Ville. Han kom in på det han ville på gymnasiet. På lördag ska vi ha tjejfest o det var ett tag sen så det ska bli kul, undrar vad dom har tänkt Karin o Kerstin spännade vi ska vara där redan kl 16. Så jag hoppas att vädret håller i sig alltid lika skönt när solen är framme. Allt för denna gång!!

Vår i luften

Vilken härlig dag massor av sol o riktigt skönt ute! Har städat o byt gardiner det var verkligen behov av det. Sen var vi o köpte penseer o dom har jag planterat så nu är det vår. Veckan som gått har varit mycket på jobbet o Ville har varit i Polen, känns konstigt när han inte är hemma, men han kommer tidigt imorgonbitti kl 4,30 närmare bestämt o då ska jag hämta han =) skönt när dom är hemma igen. Helgen som kommer innerbär en massa jobb men men det är så det är o det får man ta. Nästa vecka är det påsklov skönt för ungdomarna o vara lite lediga, o på torsdag kommer Fredde o Emms till Skåneland kul ska det bli att träffas igen. Allt för denna gång ha det bra i solen =)

RSS 2.0