Norpan

Vilken härlig helg vi har haft i Norrköping! Tyvärr går det alldeles för fort. I lördags var vi ute på en liten shopping runda många fina gallerior har dom. Efter det gick vi till en jätte mysig pub o drack öl, sen åkte vi hem, Nicke o Fredde kockade mm super gött blev det. På kvällen gick vi ut o bowlade kul som bara den. Sen fortsatte vi hemma hos Fredde o Emms o bowlade på Wii, jag o Nicke höll på till kl 03,30 imorse o jag har träningsvärk i armen idag men det var det värt. Nu kommer F o E snart ner till Skåne o stannar hela påsken. Tack för en super helg i Norr! =)

Torsdag

Jaha så var det torsdag igen! Jag undrar var veckorna tar vägen, lite kusligt vad tiden går fort. Denna vecka har J haft o göra han har varit i Norrköping Stockholm Eskilstuna, så det blev en långresa skönt är det. Ska börja jobba kl 13 idag sen tog jag ledigt imorgon för jag ska packa o sen ger vi oss iväg till Norpan o det ska bli så kul! Hoppas bara det är fint väder som idag helt underbart ute nu på morgonen. Ha en trevlig helg för det ska jag ha!!

Längtar

Veckan som gått har varit jobbig o rätt tråkig. Jocke har inte haft mycket att göra o det är tråkigt. Men det är nog många med han som har det så i dessa tider. Jag har iallafall o göra tycker man gör inget annat än jobbar, det blir 6 dagar denna veckan, men jag trivs på mitt jobb o jag gör det så gärna. Ikväll är det melodifestivalen o hur kul är det, vi ska se det hos syster men man måste liksom titta ändå. Låter kanske inte klokt men jag längtar redan nu till nästa helg för då ska vi till Norpan o det ska bli kul! Ha en bra dag!

Trött

Idag fick jag sovmorgon o va det var skönt. Just nu ät jag trött , trött på mycket! Varför är det så att vissa människor bara ser till sitt eget utan att ta hänsyn till dom som finns runt omkring? En del är så egotrippade så jag mår illa av det. Jobbet är mycket just nu tungt som bara den o jag anntar att det är det man oxå blir trött o sliten av. Helgen som kommer händer inte mycket, men nästa helg kör vi till Norrköping o det ska bli så roligt att träffa F & E igen,jag längtar. Norrköping är en fin plats mycket utbud roliga affärer o så är ju F & E där!

 

Tack Mandis

A vilken fin blogg jag fick! Tusen tack Mandis du är bäst tack tack!!

Fest

Vilken trevlig fest jag var på igår! Vi mina jobbarkompisar o jag var hemma hos Åsa. God mat o roliga lekar hade vi. Mandis hade fixa en skiva till mig o vi hade norsk kareoke skit kul. Tack Mandis för hjälpen det var uppskattat. Ja nu är det en ny vecka o nya tag igen, ska jobba hela vecka, vi ska planera in för semestern så alla kan få semester när dom vill o vi brukar kunna fixa det.  Kul med nya uppgifter på jobbet jag gillar verkligen det att sitta o göra schema planera det är riktigt kul. Allt för denna gång.

RSS 2.0