Dan före dan

Så nu är det snart jul o allt är klart så skönt. Imorgon ska jag jobba det ska jag förresten göra hela julen, men jag har bra schema därför har valt att ta det. En runda in till stan blir det efter jobbet imorgon ska till frissan o vaxa brynen bäst innan det blir vildvuxet. Sen ska jag bara göra skinkan hör liksom till att göra den lillejul. En runda bort till Lucas ska jag med o lämna julklapp, min lilla pudding har blivit en stor kille. God jul till er alla från Mellizz njut o ha det bra!! 

Skalv

Vaknade med ett ryck imorse vid 6,15 tiden, allt skakade jag flög upp trodde det var en lastbil som kört in tittade ut men såg inget. Fy tänkte jag det är nog jordbävning, då kom ett sms från min stora syster tack tänkte jag då har jag inte inbillat mig något. Pia ringde o det var för mig guldvärt. Sen hörde man att det hade varit ett skalv som mätte 4,7 o det är rätt mycket, hoppas vi slipper detta igen för det är det värsta jag har varit med om. Tänk vad liten man är när det händer saker man inte beräkna. Ha det fint

Julgodis

Var hos Pia o Peter igår o åt en jätte god middag fylld kyckling. Tack för det syster o man. Idag ska vi göra köttbullar o julgodis,det är ju ett måste o tänkte passa på o göra det idag eftersom jag bara är ledig imorgon. Då tänkte jag fixa klart klapparna, är inte så många kvar att köpa. På lördag kommer Fredde o Emms hem o ska stanna över jul o nyår. Allt för denna gång.

Kul

Helgen som gick var vi hos Pia o Peter på fredagen kul som alltid. I lördags kom Kerstin, Janne, Mats o Karin. Vi bjöd på middag som uppskattades, sen blev det lite grogg o massor av prat vi hade med andra ord skit kul. Vilka lättsamma människor dom bjuder verkligen på sig själva inga krusseduller här inte. Idag är jag ledig sen ska man jobba hela veckan lång. Jocke fundera på att avveckla sitt företag han tycker det är mycket jobb med det, det är ingen dans på rosor man ser knappt honom bara på helgen o ibland så jobbar ju jag o då träffas vi bara några få timmar eftersom han oftast kör på söndagar tråk. Han söker andra jobb som chaufför o då vet man att han kommer hem varje dag jag håller tummarna för han.  

Nu ska jag fixa lite middag larsagne står på lista sen ska jag följa med Sven o titta på en lägenhet o vad jag hoppas han får den en 2:a på gamla Näsby. Han vill komma ifrån Bromölla o jag tror det hade varit bra för honom.

Norrköping

I helgen var vi i Norrköping o det var jätte skoj att träffa Fredde o Emms igen. Fredagen blev ganska sen men så är det man har mycket att prata om o sen satt vi o spelade spel så kl blev 02,30 när vi gick till sängs. I lördags var vi på stan det var lite julskyltning, alla var nog lite trötta efter fredagen. Ja o så var det då Ville igen han blev sjuk o är fortfarande det, ont i halsen o feber =( tråkigt för han blev det sist vi var upp o hälsade på med. Nu ses vi inte förrän till jul men det går fort! Tack Fredde o Emms för en super helg!

RSS 2.0